duminică, 19 ianuarie 2014

Să-l facem bine pe Eduard!

Bun gasit!
Asa cum am promis, ne angajam in ajutorarea unui copil cu probleme de sanatate, directionand intotdeauna 5 lei din pretul fiecarui card vandut catre aceasta cauza. Astfel, in urma campaniei de cateva zile desfasurata pe Facebook, am descoperit cazul nefericit al lui Eduard, un baietel de 6 anisori diagnosticat recent cu Sarcomul Ewing, o tumora maligna osoasa foarte agresiva. Este un baietel foarte destept, optimist si energic, pasionat de Aikido ( are centura galbena cu 8 kyu :) ), si care are un talent innascut pentru pian, dupa cum ne-a si dovedit la vizita pe care i-am facut-o.
Eduard va pleca in Germania in data de 2 Februarie pentru o expertiza mai amanuntita, insa ar avea nevoie de sprijin financiar si pentru urmatoarele 6 sedinte de chimioterapie, urmate de operatie si de alte 8 sedinte de chimioterapie ulterioare.
Angajandu-ne in aceasta cauza, din vanzarea primelor 1000 de carduri dorim sa oferim familiei 5000 de lei pentru tratamentul lui Eduard, ajutandu-l astfel impreuna cu dumneavoastra.
Va multumim daca doriti sa sprijiniti aceasta cauza, incercand astfel sa redam speranta si sa ajutam cat putem de mult o situatie absolut nefericita in care niciunul dintre noi nu si-ar dori sa fie.
CAMPANIA DE REDUCERI- Economisesti caritabil!
http://campaniadereduceri.ro/donamimpreuna/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu